Wie wij zijn: ervaren partners en consultants

Identiteit

Innogration Management Consultants is een maatschap van senior adviseurs die zich richt op het beter functioneren van de lokale overheid. Innogration richt zich op managementvraagstukken die verband houden met de toegevoegde waarde van het gebruik van informatie. Wij doen dit op basis van een gedeelde toekomstvisie op de groei naar een participatiemaatschappij.

Innogration Management Consultants is een samenwerkingsverband van zelfstandig gevestigde, onafhankelijke adviseurs. Zij beschikken over een jarenlange ervaring in de gemeentelijke praktijk op zowel professioneel, management als bestuurlijk niveau. Bovendien hebben zij op verschillende beleidsterreinen in diverse rollen (adviseur, projectmanager, interim-manager) hun bijdrage geleverd aan succesvolle veranderingen. Zij gaan daarbij uit van een permanent lerende organisatie , waarin het aanwezige talent tot ontwikkeling wordt gebracht.

Daarin bieden wij de opdrachtgever de zekerheid van een oplossing voor zijn actuele probleem. De kracht van Innogration is dat we vernieuwend kijken naar het bestaande en het nieuwe innovatief helpen te integreren in de organisatie.

We hebben een “voeten in de klei”-mentaliteit en slaan een brug tussen het management en de werkvloer. We zijn sterk in het interpersoonlijk contact. We kennen de wereld van de informatievoorziening en de wereld van de werkprocessen en de verbanden daartussen.

We nemen een unieke positie in tussen de eenpitters en de bureaus. Door gezamenlijk leren, ontdekken en bouwen kunnen we optreden als “ontstoppers”.

Edo Tichelaar
Edo Tichelaarpartner
Wim van Oekel
Wim van Oekelpartner
Rik Boers
Rik Boerspartner